Chystáte se rekonstruovat koupelnu?

Koupelny Brno

Staré a doposud nezrekonstruované byty mají zpravidla umakartová jádra, která jsou velkým problémem. Nesplňují požadavky na moderní bydlení. Tato jádra se dnes odstraňují a jsou nahrazována betonovou zdí. Někdy dochází ke spojení koupelny a toalety, aby bylo zajištěno více místa. Pokud hledáte firmu, která nabízí koupelny Brno, potom máte z čeho vybírat.

Číst dál...

Čistěte okna jako profesionál

čistící prostředky

Profesionálové zvládnou okna vyčistit během pěti minut, a to z obou dvou stran. Trvá vám čištění oken mnohem déle? Důvodem je buď špatné použití čistících prostředků, nebo máte osvojenou špatnou techniku. Leštěte okna rychle, snadno a beze šmouh. Pojďme se podívat, jak okna čistí profesionálové.

Číst dál...

Lešenářské kozy

Stavební neboli lešenářská koza a ještě k tomu nastavitelná? Taková podpěra je neocenitelným pomocníkem na stavně i v dílně každého kutila, například při výrobě nábytku. Její výhodou je, že se může po skončení práce složit a nezabírá tak místo. Oproti velkým těžkým stavebním kozám mají skládací lešenářské kozy výhodu, že se s nimi snadno manipuluje. Pokud nepotřebujete velkou kozu, taková pro vás může být správnou volbou. Pokud ale sháníte ty klasické, v naší nabídce také jsou. Stačí se podívat na naše webové stránky, Dobeš Kovovýroba je tu pro vás.

Vyzkoušejte OSB desky

OSB deskyTaková stavební OSB deska se vyrábí listováním různým zbytků dřeva. U nás se jedná o kvalitní borovici. Většinou se vytváří 3 nebo 4 vrstvy, které se na sebe pokládají v různých směrech podle toho, jaké chceme vytvořit vlastnosti. Ke spojení se využívají různé materiály, my používáme fenolformaldehydovou pryskyřici. Tyto OSB desky mají velké využití ve stavebnictví. Díky svým vlastnostem, jako je například voděodolnost, se využívají přímo na dřevostavbách.

Číst dál...

Oplocení

Oplocení domu či chalupy je v dnešní době nepostradatelná věc. Ploty od firmy DOBEŠ jsou složeny z kvalitních ocelových sloupků a z poplastovaných nebo pozinkovaných pletiv, které Vám zaručí kvalitní a ochranné oplocení.
DOBEŠ nabízí široký sortiment nejen plotů a pletiv!