Palubky od firmy Dřevoobchod Liška s.r.o.

Velmi oblíbeným dekoračním a stavebním prvkem jsou palubky, které využijete nejen v bytě, ale také v domě. Vyznačují se jednoduchou montáží a vysokou variabilitou, což potěší ne jednoho domácího kutila. Rozdělují se podle použitého typu dřeva – smrkové a borové. Smrkové dřevo je o něco měkčí než borové, je světlé, má menší suky a palubky ze smrkového dřeva jsou vhodné na vnitřní i venkovní obklady a podlahy. Kdežto borové dřevo je zase o něco tmavší než smrkové, má větší suky, je o něco tvrdší, ale využití borových palubek je stejné.

Číst dál

Dřevěné terasy

Zde bude text

Pracovní obuv na Repa.cz

Ochranná a pracovní obuv pro profesionální využití je součástí pestrého sortimentu zboží, jehož výrobou a prodejem se zabývá firma Repa, s.r.o. Bezpečná a pohodlná pracovní obuv nepodléhá módním vlnám a svému uživateli prokáže především praktickou službu. V nabídce firmy Repa naleznete různé druhy ochranné obuvi, jako jsou pracovní kotníčkové boty s límcem, polobotky pro řidiče, farmářkové polobotky nebo protiskluzové holínky.

Číst dál

Dřevostavby Zlín

Dřevostavby Zlín budou vyhledávat zejména majitelé rodinných domů, kteří chtějí zútulnit svou velkou zahradu

Návrhy interiérů

Společnost Aretti, zakázkové interiéry, disponuje profesionálním projekčním a designérským centrem i bohatými zkušenostmi. K portfoliu služeb této renomované brněnské firmy patří návrhy interiérů, které řeší design prostoru v rodinných domech, bytech nebo komerčních budovách. Co všechno návrhy interiérů zahrnují? Jsou to povrchové úpravy stěn a stropů, barevné provedení a materiál podlahových krytin, obklady a osvětlení.

Číst dál