Dokonce i uklizečka musí umět prodávat

Říkáte si, že to je blbost? Jak může přece uklizečka prodávat. To přece nedává smysl. Ale opak je pravdou. Samozřejmě, že si pod prodejcem představíte třeba nějakého upraveného muže v obleku za 100 000 a drahým autem, s kterým jede na Wall Street a obchoduje s nemovitostmi nebo na burze. Ano to jsou ti největší obchodníci, kteří často patří mezi nejlepší a tady profese je živí.

Číst dál...

Kdy je dobré použít digitální tisk?

Pokud chceme tisknout, musíme si nejdřív ujasnit co tiskneme, kolik toho tiskneme a taky za jakým účelem to tiskneme. Teprve poté kdy už jasně víme, že chceme například 1000 kusů katalogů pro prezentaci svých služeb pro zákazníky, tak můžeme pokračovat s rozhodováním kde to vytisknout a jakou tiskárnu pro to zvolit.

Číst dál...

Venkovní vitríny jsou skvělé médium pro sdělování informací

venkovni vitriny

Chce-li se firma, podnikatel, město či organizace zviditelnit na veřejném prostoru, má k tomu mnoho zaručených způsobů. Jedním z nich jsou venkovní vitríny, které působí jako skvělé médium, prostřednictvím kterého jsou sdělovány informace, nabídky, fotografie a další. Tyto vitríny jsou většinou umístěny na místech, kudy proudí velká spousta lidí.

Jako součást městského mobiliáře mohou vitríny sdělovat spoustu informací ohledně změn v legislativě, městských událostí a další. To stejné platí například i pro neziskové organizace a spoustu dalších sdružení města.

Máte pocit, že vaši zaměstnanci nejsou výkonní jako dříve? Máme řešení!

Máte pocit, že vaši zaměstnanci již nejsou tak výkonní jako na začátku? Je to možné tím, že se dostali do přílišného stereotypu nebo nejsou dostatečně kvalifikovaní – jejich zodpovědnost a kompetence se vyvíjí, ovšem oni ne. Proto je nutné zařadit do firemního plánu také teambuildingové aktivity pro posílení motivace a kolektivu a také neopomenout různé školení zaměstnanců.

 školení business plan

Číst dál...

Buďte na internetu vidět se SEO optimalizací stránek v Brně

Asi je vás jasné, že internet je největší globální trh, který nabízí všechny různé produkty i služby. Pokud v něm tedy chcete uspět, tak potřebujete být lepší než konkurence. A toho můžete dosáhnout pouze tehdy, pokud budete aktivně využívat nástroje online a internetového marketingu. Sociální sítě, SEO optimalizace webové stránky v Brně, ale i spoustu dalších. Ty nejlepší vám poradíme ve Weboo.

Číst dál...