Firemní školení jinak?

Firemní školení je jednou z metod, jak vytvořit kvalitní zázemí pro zaměstnance. Protože pokud nemáte spokojené zaměstnance, tak to s vámi může dopadnout špatně.

inspirace na firemním školení

Číst dál...

Strategie podnikání - jak ji nastavit

Podnikatelská strategie je složitý proces, jehož výsledkem je komplikovaný dokument s podnikatelskou strategií. Jak to celé probíhá? Nejprve je nutné zanalyzovat externí a interní faktory, které ovlivňují firmu.

Číst dál...

Marketingové dovednosti Vám pomohou k vyšším ziskům

businessPokud Váš byznys skomírá, pak můžete tuto skutečnost změnit, a to hlavně pomocí marketingu. Že nevíte jak na to? S kurzy od pana Jiřího Jemelky budete mít jasno. Vyzkoušejte si praktický kurz marketingových dovedností – rozhodně nebudete litovat.

Číst dál...

Doba nás nutí se přizpůsobovat se trendům

Pokud vlastníte firmu už nějaký ten pátek, tak asi vnímáte nejvíc to, jak se doba a požadavky zákazníků změnily. Klienti chtějí všechno hned, okamžitě a nejlépe v tu chvíli, kdy objednali, mít produkt doma. A s full servisem. A proto jsme my, majitelé firem, nuceni přizpůsobovat se tomuto trendu, protože by u nás nikdo nenakupoval. Ovšem jak tohle všechno zkoordinovat? Pokud nevíte kudy kam, tak navštivte podnikatelské kurzy, které jsou opravdu efektivní a dělané jinak, než spousta hloupých seminářů, kde z vás pouze vytahují peníze.

podnikatelské kurzy

Číst dál...

Zaměstnavatel by měl poskytnout svým pracovníkům nápoj na pracovišti

nápojové automaty

Každý zaměstnavatel chce po svých zaměstnancích, aby vykonávali co nejlépe svou práci. Ale stejně jako je povinnost zaměstnance odvádět perfektní práci, je povinnosti zaměstnavatele mu pracoviště co nejvíce zpříjemnit. Dle zákoníku práce musí zaměstnavatel svým zaměstnancům na pracovišti zajistit ideální podmínky pro bezpečný výkon práce. A jednou z povinností je poskytnout nápojové automaty na pracovišti.

Číst dál...