Dámská kabelka bílá

Dokážete si dnes život bez kabelky představit? Pokud ne, pak nejste sama. Kabelka by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Je to místo, kam si ukrýváte své potřebné věci, ale zároveň je kabelka módní doplněk, který podtrhuje ženskost. Velmi oblíbená je dámská kabelka bílá, která je opravdu univerzální. Bílou barvu můžete sladit s jakýmkoliv outfitem. Hodí se do společnosti, na večírek, ale také do práce či na nákupy. Její využití je opravdu široké.

Číst dál

Plavky pro plnoštíhlé

Období letních dovolených se už blíží a s ním i koupě nových plavek pro nadcházející letní sezónu. Jestliže hledáte vhodné plavky pro plnoštíhlé, nezoufejte, protože současné trendy nabízí i takové plavky, které zakryjí vaše nedostatky. Jste-li žena krev a mléko, jak se lidově říká, nemusíte své křivky zakrývat, protože i pro vás nabízí trh plavky, které vám budou lichotit.

Číst dál

Komponenty na korálky

Do módy se opět dostávají doplňky vyrobené z korálků. Korálové náušnice působí elegantně a korálový náhrdelník si můžete vzít i na večírek. Stačí tyto ozdoby sladit s outfitem. Hlavní výhodou je, že jsou korálkové doplňky levné. A jak se říká, získáte za málo peněz hodně muziky. Nejen, že si dnes můžete zakoupit přímo bižuterii z korálků, ale můžete si koupit komponenty na korálky a udělat si šperky doma. Pamatujte, že fantazii se meze nekladou.

Číst dál

Korálky Pandora

Módním hitem posledních let se staly korálky Pandora zvýrazňující ženskost a moderní styl. Korálky si vás podmaní svou neodolatelnou krásou, precizním zpracováním a svou unikátností. Ať už jste žena romantická, strohá či sportovní, tyto korálky si vaši přízeň zaručeně získají. V současné době je značka Pandora velmi oblíbená a již dlouhá léta se specializuje na výrobu a prodej dekorativních šperků. Jednou z hlavních položek v jejím portfoliu produktů jsou právě korálky.

Číst dál